Tõnis Kõivu ja tema grupeeringu teod vol IV - kaduma läinud lõpu lisamine


Tere!Seoses edulise pilvetehnoloogiaga, mis tegelikult hoopis vastupidine olema näib, kadus osa jutust vol IV, Lisan selle ja homme-ülehomme proovin 4G keskkonnas liita jutule ning lisada uus osa.
Loogil ja temaga kampaval Kõivul ei pruugi ju nii 100% prokuratuuri kaitse ka olla! Kusagil ikka on see piir, kus enam ei pesta puhtaks, näete Gutmann ja Kasemaa ka said ikka oma karistuse ükskord kätte...!                                
Mäletan hästi kõiki sündmusi mis siis juhtusid - kuhjaga toimus veidraid telefonikõnesid ja kõik hakkasid soovitama mul auk kinni ajada. milleks? olin saanud kätte kanali ja vee torud, küsimus oli vaid veemõõtja paigaldamises. ...aga nii lihtsalt mul ei pidanud minema. Veemõõtja 110 mm torule ei ole enam see, et võtad poest jupid ja teed, see ikka eritöö ja selleks mul raha ei olnud. Konserveerisin siis korrektselt augu, et kevadel on asjad selged... Mul ei olnud aimugi, kui sügav vandenõu oli aga juba ammu aset leidnud, muidu oleksin ikka tihanud sugulaste käest see õnnetu 1500 eurikut laenata ja keegi poleks julenud mind takistada. Nojah, siis poleks juhtunud ka neid sündmusi ja seda vaatepilti inimeste sisemustest siin poleks ka, ju siis pidi nii minema...?
 Niipalju lisan siia fakte, et augu kaevamisel helistas mulle närviliselt Margus Puis, Peep Puisi vend ja seega mu jaoks usaldusväärne isik. Tegelikkuses Andres Hermeti käsilane ja seega...mu järeldused usalduse kohta olid seega savijalgadel. Nojah, helistas närviliselt ja palus mul auk kinni ajada, et neil juba teada - veevaras on hoopis Intrac AS, soliidse Rootsi firma soliidsed eestlasest juhid. Ahsoo? Miks selline kõne? Ka augu kaevamisel väga vastumeelselt abiks olnud Meelis Rosenfeld, endine Rae poliitik, helistas närviliselt mu vennale, et ajaksin augu kinni, sest ega ma sel aastal veemõõtjat saa, ta teab juba. Huvitv...miks sellised kõned? Mida arvata Meelisest nüüd?